Happy Herfstvakantie bij Hartje Groen

Van 18 oktober tot 3 november

Kom de herfst beleven: twee weken vol herfstplezier tijdens de Happy Herfstvakantie op Hartje Groen! Wij zorgen voor een onvergetelijke herfstvakantie vol warmte, gezelligheid en heerlijke herfstactiviteiten voor jong en oud.

Wat hebben we in petto?

 

Elke ochtend start je dag goed met heerlijke verse broodjes en ontbijtjes, die je eenvoudig bestelt in de app en ophaalt in ‘t Hart.

Heerlijke herfstdranken zoals kruidige thee, verse koffies uit de barrista-bar en warme chocolademelk met slagroom in huiskamer ’t Hart, dé plek om even op te warmen.

Happy Herfst Kindervertier om 11:00 uur: iedere dag zorgen we voor een leuke herfstactiviteit voor onze jongste gasten. Van knutselen tot een speurtocht, er is voor ieder wat wils.

Herfstige lunch in De Boshut: kom genieten van een smakelijke lunch midden in de prachtige natuur, terwijl de blaadjes om je heen vallen.

Fiets- en wandeltochten: ontdek de magische kleuren van de herfstbossen. Bij onze receptie leen je eenvoudig verschillende routes om te voet of per fiets de omgeving te verkennen.

Oerkoken boven open vuur: proef de herfst! Met ons Oerkookpakket maak je een heerlijke maaltijd boven het kampvuur in een Dutch Oven. Vers, puur en ontzettend lekker.

Kampvuur & borrelen en bordspelletjes: we sluiten elke dag af met een gezellig kampvuur wat je zelf mag ontsteken, gevolgd door ‘borrelen en bordspelletjes’ in huiskamer ’t Hart. Het perfecte moment om de dag samen genietend af te sluiten bij het haardvuur.

Speciale activiteiten

 

Theatervoorstelling: “Samen zijn we de natuur” – zondag 20 oktober om 11:00
Kom genieten van een prachtige, muzikale voorstelling voor het hele gezin. Samen ontdekken we hoe verbonden we zijn met de natuur, op een speelse en ontroerende manier.

Hartje Groen Herfst Happening – woensdag 23 oktober
Een hele middag vol leuke herfstactiviteiten voor jong en oud! 

Workshop Schilderen
Ontdek je creatieve kant met een inspirerende schilderworkshop, waarbij de kleuren van de herfst als inspiratie dienen.

Wijnproeverij met “de Rollende Afdronk”
Sommelier Marcel neemt je mee in de wereld van wijn, rechtstreeks vanaf zijn vintage brandweer bus “Dunja”. Geniet van 4 verschillende proefglazen in herfstige sferen, vergezeld van een kleine borrelplank. Perfect voor wijnliefhebbers of wie gewoon zin heeft in een unieke ervaring!

Kampvuur bakken
Voor de kids is er een speciale kampvuuractiviteit waar ze broodjes, marshmallows en popcorn kunnen bakken. Wat je ook wilt bakken, het kan!

Eet-avond in de Bourgondisch Brabantse Buiten Brasserie
We sluiten de Hartje Groen Herfst Happening af met een heerlijke (afhaal)maaltijd in onze Buiten Brasserie.

Rondritjes met de huifkar door de herfstbossen – Donderdag 24 en 31 oktober 10:30 tot 12:00
De vrolijke menner Peter rijdt met zijn prachtige huifkar, voortgetrokken door de twee trouwe paarden de broers Prince en Mattur, een mooi rondje door De Maashorst.
Alle gasten van Hartje Groen & Holenberg mogen mee. Een ritje duurt ongeveer een kwartier en kost €1,- p/p. Een plekje reserveren kan bij de receptie

Zin gekregen in een herfstvakantie vol gezelligheid en avontuur?

Boek snel je plekje tussen de bomen en laat je onderdompelen in de warme sfeer van de herfst bij Hartje Groen!

 

Boek jouw verblijf

90 plaatsen
13 hectare

We zijn helemaal van de kaart
Klik op de kaart en ontdek je mooiste plek!

Beschikbaar & boek